Collection status

Buy your own tree
313 302,58 EUR and
711 707,08 CZK

THANK YOU!

Actual themes

Actual exchange rate

77 - crown
2,77 €

ekolist po drátě
wilderoben
zoznam.sk

Vyhodnotenie súťaže Lesoochranárska škola 2010

V tomto roku sa do súťaže prihlásilo celkovo 39 škôl – 29 základných, 9 stredných a aj jedna materská škola. Vážime si všetkých pedagógov, ktorí si v tej záľahe rôznych súťaží a povinností našli čas a pripravili a poslali prihlášku.

O víťazovi rozhodla 3-členná porota v zložení Viliam Bartuš z VLKa, Radoslav Potočný, člen správnej rady Nadácie Zelená nádej a pedagóg Mgr. Ondrej Baláž. Víťazná škola získava hlavnú cenu – diplom, knižný dar a samozrejme koncert Mira Šmajdu, ktorý sa uskutoční v septembri 2010. Ďalšie školy, ktoré porotu zaujali, dostanú čestné uznanie a knižný
dar a žiaci dvoch z nich budú mať možnosť tiež sa zúčastniť koncertu. Všetky zúčastnené školy dostanú DVD Strážca divočiny, autentický film Roberta Rajchla a Erika Baláža o medveďoch a divočine v Tichej doline, ktorý získal na medzinárodnom festivale Hory a mesto hlavnú cenu a cenu Literárneho fondu za najlepší slovenský film. Naša srdečná vďaka patrí Mirovi Šmajdovi za ochotu odohrať benefičný koncert pre víťaza a Robovi a Erikovi za ich dar pre školy.

Hlavnú cenu a titul Lesoochranárska škola 2010 získava Základná škola s MŠ na Tajovského ul. v Poprade.

príloha: Vyhodnotenie súťaže - celý text [378.28 KB]